Kuljetus- ja muuttopalvelut

Pakettiautomme on iso Renault Master, jonka tavaran kantavuus on 3000 kiloa. Ajattelimme, että harvalla on tarvetta tai mahdollisuutta ostaa itselleen isoa pakettiautoa, joten tarjoammekin palveluna Pakettiautokuljetuksia tavaralle siten, että saat olla itsekin mukana. Tavaran kuljettaminen onnistuu siis pääasiallisesti Nakkilassa ja lähialueella kuljettajan kanssa, mutta myös pidemmät matkat ja esimerkiksi muutot onnistuvat meiltä käden käänteessä. Tarvittaessa pakettiauton kyytiin mahtuu kaksi aikuista. 

kuljetukset@tsaarinpesa.fi
+358 46 526 66 68

Toimi näin

Ota yhteyttä kuljetuspalvelut@tsaarinpesa.fi, kerro mitä tarvitsee kuljettaa ja minne. Anna myös arviosi työmäärästä ja toivottu aika milloin kuljetusapua tarvitaan.

Otamme yhteyttä ja sovitaan yhdessä kuljetustyöstä. Maksun voit hoitaa joko kortilla, mobile payllä sekä pankkikortilla. Voit myös tehdä tilauksen verkkokaupastamme, jolloin saat käyttöösi laskuvaihtoehdot.

Muuttotavarat

Muuttopalveluissa tavarat tulee olla paketoituna valmiiksi pinottaviin muuttolaatikoihin siten, että ne ovat pinottavissa autoon ilman vaaraa tavaroiden rusentumisesta. Tavaroiden pakkaaminen on siis asiakkaan vastuulla. 

Laatikoiden maksimipaino 35kg, joten ethän pakkaa kaikkia kirjoja samaan laatikkoon. 🙂

Nostoapua saa lisämaksusta mukaan tapauskohtaisesti. 

Varaa palvelu käyttöösi hyvissä ajoin

Työ on tehtävissä arkipäivisin tai viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Kellarien ja vinttien siivous sekä kierrätykseen vienti

Onko sinulla jokin kohde, jonka haluaisit saada tyhjäksi? Autamme tyhjennyksessä ja viemme tavarat samalla pois.

Hinnoittelu toimii aina selkeästi. 

Palvelun hinta on 40€/ tunti (sis. alv 24%) ja sisältää auton, työt, kuljetuksen ja polttoaineet. Mistään ei tule piilokuluja. Normaalihinnan päälle tulee kuluja vain, kun tilaat niitä itse etukäteen. Yli tunnin kestävät työt veloitetaan aina 20€/ alkava puoli tuntia. Jos lähtöpaikka on 40km säteellä Nakkilasta, laskutettava aika alkaa kun auto on asiakkaan pihassa ja päättyy kun auto on palautunut lähtöpaikkaan. Jos lähtöpaikka on yli 40km päässä Nakkilasta, työaika alkaa toimipisteessä Nakkilassa.

Hintaesimerkki:

5 tuntia kestävä muuttotyö Nakkilasta Turkuun, sisältää avustamisten laatikoiden pakkaamisessa autoon ja perillä kohteessa autosta uuteen asuntoon. Tottakai, kuljetus perille luotettavasti ja turvallisesti. 

Muuton hinta 200€, matka-aika 3h (Nakkila-Turku-Nakkila) sekä 2h töitä

Maksaminen käteisellä tai laskulla

Maksu onnistuu mobilepayllä, korttimaksulla tai käteisellä ja laskulla. Yksityisenäkin voit myös maksaa laskulla, mikäli tilaat kuljetuksen verkkokaupastamme ja maksat Op Payment Gatewayn maksutoiminnoilla. Arvioi työn kesto ja matka edestakaisin ja tilaa kyyti verkkokaupasta. Jos työn määrä ylittää tilatun ja maksetun ajan, suoritetaan lisätilaus joko verkkokaupasta tai maksetaan mobile payllä, korttimaksuna tai käteisellä paikan päällä. Lisätilauksesta ei tule lisäkustannuksia paikan päällä maksettaessa.