Puotimme

Olet sitten maanviljelijä, mehiläisten kasvattaja, taiteilija tai käsityöläinen, tarvitset oman tilasi, jossa voit esitellä ja myydä tuotteitasi. Saimme ajatuksen omasta pikku puodistamme, kun totesimme, että haluamme myydä tuotteitamme lähiympäristössämme.

Suomalaiset sekä verkkokauppamme kautta ostavat ulkomaalaiset asiakkaamme ovat tuoreiden tuotteiden kannattajia. Aina kun mahdollista, ihmiset haluavat ostaa tuotteita suoraan tuottajalta.

On jotenkin luonnollista, että kun asut maatilalla, tarjoat tuotteitasi myyntiin lähimmille naapureillesi ja muille asiakkaille suoraan kotoasi, meidän tapauksessa kotipihassa olevasta puodistamme.,

Aloitimme syksyllä 2020 puotimme tekemisen ja joulukuussa 2020 se oli jo valmis. Mikä kamala vuosi se olikaan tehdä ja aloittaa mitään kaupankäyntiin liittyvää, mutta me olemme aina uineet vastavirtaan. Nyt puotimme on ollut jo pitkän aikaa käyttövalmis ja pidämme siitä todella paljon.

Alussa ainoa tarkoituksemme oli myydä hunajaa ja pieniä määriä villaa sekä lampaantaljoja. Jonkin ajan kuluttua aloimme tarjoa myös tuoretta lampaanlihaa ja nyt jo kuuluisaksikin tulleita lampaanlihamakkaroita, jotka ovat maustettu yrteillä ja mausteilla. Lisäksi myymme Chorizo-lampaanmakkaraa.

Olemme aloittamassa myös ensimmäisten lampaanmaidosta tehtyjen fetajuustojen valmistamista. Ja jonain kauniina päivänä haaveilemme tuottavamme täydessä mittakaavassa erilaisia lampaanmaitotuotteita, kuten jogurttia, juustoja, fetaa ja jopa jäätelöä!

Puotimme on helppo löytää, pääset helposti pysäköimään sen eteen. Puotimme on Pyssynkankaantien Nakkilan Hormistosta Luvian suuntaan. Tunnistat sen kun näet!

Tästä kesästä lähtien, myymme myös virvokkeita ja jäätelöä terassillamme. Älä huoli, voit myös noukkia matkasi varrelta mansikoita.

Jos haluat tehdä päivästäsi tai lapsiesi päivästä unohtumattoman, voitte käydä silittelemässä lampaitamme, jotka ovat etupihalla aitauksessamme.

Olemme myös miettineet, että nykyään ihmisillä on harvoin käteistä. Puodissamme on todella näppärät maksuvälineet. Korttimaksu, Mobile Pay ja jopa PayPal toimivat!

Tervetuloa käymään puodissamme!